Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşçinin feci ölümü

Nevşehir’den gelen acı haber, iş güvenliğinin önemini bir kez daha acı bir şekilde hatırlattı. Patates deposunda rızkını kazanırken yaşanan talihsiz kaza, 51 yaşındaki bir işçinin yaşamına mal oldu.

Nevşehir’den gelen acı haber, iş güvenliğinin önemini bir kez daha

İşte facianın detayları..

Nevşehir’in Kavak beldesinde bulunan doğal soğuk hava deposunda sabah saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. Yükleme yaptığı sırada devrilen forkliftin altında kalan 51 yaşındaki Teyfik S., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

YÜKLEME YAPARKEN DEHŞETİ YAŞADI

Olay, sabahın erken saatlerinde patates depolarıyla ünlü Kavak beldesinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Teyfik S. (51), depoda bulunan patatesleri tıra yüklemek için forkliftin başına geçti. Çalışma sırasında, henüz bilinmeyen bir nedenle iş makinesinin dengesi bozularak devrildi. Talihsiz işçi, devrilen tonlarca ağırlıktaki forkliftin altında kalarak ağır yaralandı.

EKİPLER SEFERBER OLDU ANCAK ACI HABER GELDİ

Kazayı gören tır şoförünün durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla forkliftin altından çıkarılan Teyfik S.’ye sağlık ekipleri müdahale etti. Yapılan kontrollerde, talihsiz işçinin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

işçi

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri, deponun içerisinde ve forklift üzerinde detaylı incelemelerde bulundu. Teyfik S.’nin cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, kazanın kesin nedeni yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep’in Nizip ilçesinde, 2’si engelli 4 çocuk annesi Hatice Kübra
Sıradaki Haber 4 çocuk annesi bıçaklanarak öldürüldü!