Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İş İnsanı İlhan Arık İstanbul boğazından atladı

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde dün akşam saatlerinde yaşanan trajik olay kamuoyunu derinden sarstı. Sakarya’da yaşayan iş insanı İlhan Arık, köprü üzerinde aracını durdurduktan sonra korkuluklara yönelerek kendini Boğaz’a bıraktı. Olay anı çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında gerçekleşirken, bölgeye sevk edilen ekipler arama-kurtarma çalışmalarına başladı.

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde dün akşam saatlerinde yaşanan trajik

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde dün akşam saatlerinde yürek burkan bir olay yaşandı. Sakarya’da ikamet eden 41 yaşındaki iş insanı İlhan Arık, köprü üzerinde aracını durdurduktan sonra Boğaz’a atladı.

Araç Köprü Üzerinde Terk Edildi

Olay, 27 Haziran Perşembe günü saat 17.30 sıralarında meydana geldi. İstanbul trafiğinin en yoğun noktalarından biri olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde bir araç ani şekilde durunca güvenlik güçleri alarma geçti. Yapılan incelemede aracın Sakaryalı iş insanı İlhan Arık’a ait olduğu belirlendi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre İlhan Arık, aracından indikten sonra köprü korkuluklarına yönelerek kendini denize bıraktı. Olay yerine kısa sürede polis, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İLHAN ARIK

Arama Kurtarma Çalışmaları Başlatıldı

Boğaza atlayan İlhan Arık’ın bulunması için deniz polisi ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri arama-kurtarma çalışması başlattı. Helikopter destekli yürütülen çalışmalarda şu ana kadar Arık’a ulaşılamadığı öğrenildi. Çalışmaların gece boyunca sürdüğü bildirildi.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

İlhan Arık’ın neden böyle bir eylemde bulunduğuna dair henüz resmi bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı. Ailesinin ve yakın çevresinin ifadelerine başvurulacağı, kamera kayıtlarının da incelendiği öğrenildi.

Kamuoyunda Derin Üzüntü Yarattı

Sakarya’da tanınan bir iş insanı olan İlhan Arık’ın yaşamına son verdiği iddiası sosyal medyada geniş yankı bulurken, olay hem İstanbul hem de memleketi Sakarya’da büyük üzüntüye neden oldu.

HAYATI DRAM ÇIKTI

Feci olay sonrası iş insanı İlhan Arık’ın geçtiğimiz ocak ayında Haberler.com YouTube yayınında söylediği sözler akıllara geldi. Arık o yayında, “Babam evde ölü bulundu. Küçük yaştan bu yana yetim büyüdüm. Babamı tanımadım, babamın yokluğunu hep hissettim. Başkalarını kıyafetlerini giydim. Oğlumu 3 aylıkken hastanenin ihmali ile kaybettim. Erkek evlat çok istedim. Ben baba sevgisi görmedim oğlum görsün istedim, olmadı. Günlerce beşiğin başında ağladım. Ben hep yalnız başımaydım, mücadelemi bu şekilde verdim. Şu an iki kızım var. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. 99 depreminde Sakarya’da enkazın altından çıktık, 3 ay çadırda yaşadık. 14 yaşında enkazdan cansız beden çıkardım.” diyerek yaşadıklarını anlattı.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli’de kendisinden bir süredir haber alınamayan 8 aylık hamile Melek
Sıradaki Haber 8 aylık hamile kadın evinde ölü bulundu!