Yeşil-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, Kocaelispor Kulüp Başkanı Recep Durul ve yönetim kurulu üyelerinin, Antalyaspor Kulüp Başkanı Rıza Perçin ile yönetim kurulu üyelerini Kocaeli’de ağırladığı belirtildi. Gerçekleşen buluşmanın, iki camia arasındaki güçlü bağları bir kez daha ortaya koyduğu ifade edildi.
Türk Sporuna Örnek Dostluk
Açıklamada, Türk sporuna örnek gösterilen dostluk ve kardeşliğin bu ziyaretle daha da pekiştirildiği vurgulanırken, çeyrek asırlık kardeş kulüple aynı ligde yaşanacak rekabetin centilmenlik ve dostluk içinde geçmesi temennisi paylaşıldı.

Nazik Ziyaret İçin Teşekkür
Temsilcimiz Kocaelispor, açıklamasının sonunda Antalyaspor camiasına nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, iki kulüp arasındaki bu özel bağın ilerleyen yıllarda da güçlenerek devam edeceğine olan inancını dile getirdi.

