Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İki kulüp Başkanı aynı masada bir araya geldi

Temsilcimiz Kocaelispor, Antalyaspor maçı öncesinde yayımladığı açıklamayla iki kulüp arasında çeyrek asrı aşan dostluk ve kardeşliğin, Kocaeli’de gerçekleşen anlamlı buluşmayla bir kez daha güçlendirildiğini duyurdu.

Temsilcimiz Kocaelispor, Antalyaspor maçı öncesinde yayımladığı açıklamayla iki kulüp arasında

Yeşil-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, Kocaelispor Kulüp Başkanı Recep Durul ve yönetim kurulu üyelerinin, Antalyaspor Kulüp Başkanı Rıza Perçin ile yönetim kurulu üyelerini Kocaeli’de ağırladığı belirtildi. Gerçekleşen buluşmanın, iki camia arasındaki güçlü bağları bir kez daha ortaya koyduğu ifade edildi.

Türk Sporuna Örnek Dostluk

Açıklamada, Türk sporuna örnek gösterilen dostluk ve kardeşliğin bu ziyaretle daha da pekiştirildiği vurgulanırken, çeyrek asırlık kardeş kulüple aynı ligde yaşanacak rekabetin centilmenlik ve dostluk içinde geçmesi temennisi paylaşıldı.

Nazik Ziyaret İçin Teşekkür

Temsilcimiz Kocaelispor, açıklamasının sonunda Antalyaspor camiasına nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, iki kulüp arasındaki bu özel bağın ilerleyen yıllarda da güçlenerek devam edeceğine olan inancını dile getirdi.

başkan

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu’ndaki ikinci sınavında Paraguay ile
Sıradaki Haber Kocaeli millî maça hazır! İşte dev ekranların kurulacağı noktalar