Tribün liderlerinden Ulaş Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda toplantının tarihini ve yerini duyurdu. Özcan, 5 Temmuz 2026 Pazar günü saat 19.30’da İzmit’teki Benzin Kafe’de gerçekleştirilecek buluşmaya tüm semt sorumlularını davet etti.

Özcan’ın Açıklaması
Ulaş Özcan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Hodri Meydan Taraftarlar Derneği olarak yeni sezon öncesi değerlendirme ve istişare toplantımızı gerçekleştireceğiz. Bu yüzden 5 Temmuz 2026 Pazar günü saat 19.30’da Benzin Kafe’de tüm semt sorumlularımızla bir araya geliyoruz. Bu toplantı, yeni sezonun yol haritasını çizeceğimiz, tribünümüzün gücünü ve birlikteliğini daha da büyüteceğimiz önemli bir buluşmadır. Hiçbir semt eksik kalmayacak, herkes yerini alacak!”

Geniş Katılım Hedefleniyor
Toplantıda tribün organizasyonları ve sezon planlamasına yönelik önemli kararların alınması bekleniyor. Süper Lig’de mücadele edecek Kocaelispor’da yeni sezon hazırlıkları hem kulüp hem de taraftar cephesinde tüm hızıyla sürerken, Hodri Meydan’ın bu buluşmasının taraftar birlikteliği açısından belirleyici bir adım olması öngörülüyor.
Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
