İşte kahreden detaylar…
OLAY YERİNE EKİPLER YAĞDI
Kazanın şiddetiyle otobüs içerisinde bulunan yolcular savrulurken, çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine bölge adeta bir kurtarma üssüne döndü. Olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, İtfaiye ve Jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, otobüs içerisinde sıkışan vatandaşları çıkarmak için zamanla yarışırken, sağlık ekipleri ise yaralılara ilk müdahaleyi asfalt üzerinde yaptı.
ACI BİLANÇO: 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Yapılan ilk incelemeler sonucunda, kazanın şiddetiyle otobüste bulunan 5 vatandaşımızın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatını kaybedenlerin naaşları, savcılık incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Yakınlarından haber bekleyen ailelerin olay yerindeki feryatları ise yürekleri dağladı.

14 YARALIDAN BAZILARININ DURUMU KRİTİK
Kazadan yaralı olarak kurtulan 14 kişi, ambulanslarla çevredeki en yakın hastanelere sevk edildi. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu ve hastanelerde yoğun bakım süreçlerinin başladığı öğrenildi. Hastane önlerinde umutlu bir bekleyiş sürerken, yetkililer yaralıların kimlik tespit çalışmaları için yoğun çaba sarf ediyor.
TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ
Kaza nedeniyle Ankara-İstanbul Yolu’nun Saray mevkii trafiğe tamamen kapandı. Kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu yolda, trafik ekipleri ulaşımı kontrollü bir şekilde yan yollardan sağlamaya çalışıyor. Kazaya karışan halk otobüsünün yoldan kaldırılması için dev vinçlerin çalışması sürüyor.
