Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Halk Et’in açılış kurdelesi 21 Nisan’da kesilecek

İzmit Belediyesinin, vatandaşların uygun ve kaliteli et tüketebilmeleri adına Yenişehir’de hayata geçirdiği Halk Et Projesinin resmi açılışı 21 Nisan Pazartesi saat 16.00’da gerçekleşecek

İzmit Belediyesinin, vatandaşların uygun ve kaliteli et tüketebilmeleri adına Yenişehir’de

İzmit Belediyesinin hayata geçirdiği Halk Et Projesi kapsamında Yenişehir Mahallesindeki Halk Et, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 85 / B adresinde geçtiğimiz haftalarda hizmete başladı. Halk Et Projesinin resmi açılışı 21 Nisan Pazartesi günü saat 16.00’da gerçekleşecek.

HALK ET ÖZENLE HAZIRLANIYOR

Kocaelililerin ilk günden yoğun ilgi gösterdiği Halk Et Projesinde kıyma 449, kuşbaşı 489, kontrfile 599, antrikot 699, bonfile 799, dana sucuk 449, manda sucuğu ise 499 Lira olarak satışa sunuluyor. Uygun fiyatlı Halk Et, et ürünlerinin hazırlanma süreci nedeniyle 12.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor. Karkas etler her sabah özenle parçalanıp hijyenik koşullarda satışa hazır hale getirildiği için, satışlar öğle saatinde başlıyor.

ALIŞVERİŞLER ÇINAR KARTLA YAPILIYOR

Alışverişler yalnızca Çınar Kart ile yapılırken her aile haftada bir kez alışveriş yapabiliyor. Et satış noktasında ticari amaçlı alım yapılmasını önlemek için parça parça satış yapılmıyor. Halk Et satışları tüm Kocaeli halkına açık.

halk et

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Kamil Akın, 8 Mart
Sıradaki Haber Kamil Akın: “Kadınlarımızın gücü, Türkiye’nin gücüdür”