Başkan Dokuzlar’a, gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilçe teşkilat mensupları da eşlik etti. Hac farizasını eda ederek sağ salim yurda dönen vatandaşlara hayırlı olsun dileklerini ileten Dokuzlar, duyduğu memnuniyet ve gururu vatandaşlarla paylaştı.
EVLERİNDE ZİYARET ETTİ
Yapılan ziyaretlerde, vatandaşlarla samimi sohbetler edilerek manevi duygular paylaşıldı. Başkan Halil Güngör Dokuzlar, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, “Hac ibadeti, İslam’ın beş temel şartından biridir. Bu kutsal vazifeyi yerine getirerek yurda dönen kıymetli hemşehrilerimizi evlerinde ziyaret etmek ve onların sevinçlerine ortak olmak bizler için büyük bir onurdur. Rabbim yapılan ibadetleri kabul ve makbul eylesin” ifadelerini kullandı.
Ziyaret edilen vatandaşlar ise gösterilen ilgi, alaka ve nezaketten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Başkan Halil Güngör Dokuzlar’a ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.