Yağışlı havada direksiyon hakimiyeti kayboldu
Kaza, Gölcük Ulaşlı mevkiinde D-130 Karayolu üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki otomobil, yağışlı havanın da etkisiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.
Araç ters döndü, parçalar yola saçıldı
Savrulan otomobil takla atarak ters dönerken, çarpmanın etkisiyle araçtan kopan parçalar yola saçıldı. Kazayı gören diğer sürücüler araçlarından inerek sürücüye yardım etti.
Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı
Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapılırken, ardından hastaneye kaldırıldı.
Trafik kontrollü sağlandı
Polis ekipleri, bölgede ikinci bir kazanın yaşanmaması için güvenlik önlemleri alarak trafiği bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağladı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

