Başarıya makamda kutlama
Halıdere İlkokulu öğrencisi Sarp Arel Güvenç, Güneydoğu Asya Matematik Olimpiyatları (SEAMO) ve FERMAT Matematik Olimpiyatları’nın ulusal turunda elde ettiği üstün performansla 3 altın madalya kazandı. Başarılı öğrenci, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer tarafından makamında ağırlanarak tebrik edildi.

Gölcük’ü temsil eden başarı
Ziyaret sırasında duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sezer, Sarp Arel’in hem Kocaeli’yi hem de Gölcük’ü başarıyla temsil ettiğini vurguladı. Sezer, “Sarp Arel’in azmi ve yeteneği ile daha pek çok başarıya imza atacağına yürekten inanıyorum. Başarılarının katlanarak devam etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.
Aileye ve öğretmenlere teşekkür
Başkan Sezer, başarıda emeği geçen aile ve öğretmenlere de teşekkürlerini iletirken, Güvenç ve ailesi de desteklerinden dolayı Sezer’e teşekkür etti. Ziyaret, hem başarıyı kutlamak hem de genç yeteneği cesaretlendirmek amacıyla samimi bir ortamda gerçekleşti.

