Altyapı Tamamlandı, Üstyapı Başladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük ilçesi Halıdere Mahallesi’nde bir süredir devam eden altyapı çalışmalarını tamamladı. İlçe trafiği ve yaya güvenliği açısından kritik öneme sahip Halıdere Sahil Caddesi, kapsamlı bir üstyapı düzenlemesiyle sil baştan yenileniyor.
3 Bin 750 Metreküp Kazı Çalışması
Büyükşehir Yol ve Bakım Dairesi Başkanlığı ekipleri, 1250 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğinde yeni yol çalışması yürütüyor. Proje kapsamında 3 bin 300 ton binder asfalt, 4 bin 500 ton PMT ve 2 bin 200 ton asfalt serimi planlanırken, yolun kot farklarının giderilmesi ve zemin düzenlemelerinin yapılabilmesi için 3 bin 750 metreküp kazı çalışması gerçekleştirilecek.

Kaldırımlar Yenileniyor
Zamanla çöken ve deformasyona uğrayan kaldırımlar onarılıyor, bazı bölümlerde ise tamamen yeniden imalat gerçekleştiriliyor. Böylece hem araç trafiği hem de yaya geçişleri daha güvenli ve düzenli bir hale getirilecek.


