Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gökhan Değirmenci: “Mücadeleye devam edeceğiz”

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Kocaelispor, sahasında konuk ettiği Beşiktaş’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından kaptan Gökhan Değirmenci, mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Kocaelispor, sahasında konuk ettiği Beşiktaş’a

Maç tek golle tamamlandı

Turka Kocaeli Stadyumu’nda oynanan mücadelede hakem Cihan Aydın düdük çalarken, yardımcılıkları İbrahim Çağlar Uyarcan ve Osman Gökhan Bilir üstlendi. İlk yarı 0-0 eşitlikle tamamlanırken, ikinci yarıda 52. dakikada Agbadou’nun kafa golü Beşiktaş’a galibiyeti getirdi.

Kocaelispor dengesini korudu

Kocaelispor, maç boyunca dengeli bir performans sergileyerek rakip kalede önemli pozisyonlar buldu. Takım kaptanı Gökhan Değirmenci, maçın ardından yaptığı açıklamada tartışmalı penaltı pozisyonlarına değinerek, mücadelelerinin sahada devam edeceğini vurguladı.

Değirmenci: Sonuna kadar savaşacağız

Değirmenci, “Mücadele gücü yüksek, dengeli bir maçtı. Maalesef bir korner golüyle sahadan 1-0 mağlup ayrıldık. Bizim için mücadele yeri her zaman sahanın içidir. Sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz. Hedefimiz sezon sonunda Kocaelispor camiasını hak ettiği en güzel yerde görmek” dedi. Ayrıca desteklerini esirgemeyen taraftarlara teşekkür etti ve galibiyet hediye edemedikleri için üzüntüsünü belirtti.

gökhan

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaelispor’un tecrübeli ismi Ahmet Oğuz, profesyonel futbolculuk kariyerine giden yolun
Sıradaki Haber Ahmet Oğuz: “Aileme olan borcumu ödedim”