Teknik eğitim ve alan tecrübesi şartı aranıyor
Antsis Elektronik bünyesinde yer alan firmanın üretim departmanında görevlendirilmek üzere personel alımı gerçekleştirilecek. İlana başvuru yapacak adayların, meslek yüksekokullarının veya meslek liselerinin elektronik bölümlerinden mezun (Ön Lisans veya Lise mezunu) olmaları gerekiyor. Aday kriterlerinde ayrıca, elektronik üretim süreçleri ile ilgili en az 1 yıllık iş tecrübesine sahip olunması gerektiği belirtildi.

El becerisi ve teknik yetkinlikler öne çıkıyor
Üretim hattında görev alacak personelin manuel dizgi ve lehimleme operasyonlarında tecrübeli olması, yüksek hassasiyet gerektiren iş süreçleri için gerekli el becerisine sahip bulunması isteniyor. Adayların dikkatli, yüksek sorumluluk bilincine sahip ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek yapıda olmaları önem arz ederken, başvurularda IPC eğitimi almış olmak ise tercih sebebi olarak değerlendirilecek.
Bölgesel ikamet ve askerlik durumu kriterleri
Firma, lojistik ve ulaşım ağının düzenli sağlanabilmesi amacıyla adayların Gebze, Tuzla, Pendik, Kurtköy ve Kartal civarında ikamet etmesini şart koşuyor. Erkek adaylar için aranılan kriterler arasında ise askerlik hizmetini fiilen tamamlamış olmak veya en az 2 yıl süreyle tecil ettirmiş bulunma şartı yer alıyor. Başvurular ilgili kanallar üzerinden kabul edilmeye başlandı.

“Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.”
