Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde yaşayan Güngör Örgüç, annesini ziyareti sırasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi. Eski Bakan ve Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın yeğeninin kayınpederi olan Örgüç’ün vefatı, ailesi ve yakın çevresi tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.
Ziyaret Sırasında Fenalaştı
65 yaşındaki Güngör Örgüç, Hereke’de yaşayan annesi Çeşminaz Örgüç’ü ziyaret ettiği sırada aniden fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Örgüç, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesiyle yeniden hayata döndürüldü.
Ambulansta İkinci Kriz Ölüm Getirdi
Ancak Örgüç, ambulansta ikinci kez kalp krizi geçirdi. Kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Güngör Örgüç
Ailesi Yasta
AK Parti Kocaeli eski milletvekili ve eski Bakan Fikri Işık’ın yeğeni Yasemin Işık’ın kayınpederi olan Güngör Örgüç’ün ani ölümü, hem ailesinde hem de çevresinde derin üzüntü yarattı. Evli ve üç çocuk babası olan Örgüç, çevresinde sevilen ve saygı duyulan bir isimdi.
Cenazesi Bugün
Uzun yıllar Nuh Çimento’da görev yapan Güngör Örgüç’ün cenazesi, 4 Temmuz Cuma günü (bugün) öğle namazına müteakip Hereke Kışladüzü Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Hereke Mezarlığı’na defnedildi.