Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Feci kaza: Türk kargo uçağı düştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gürcistan’da düşen Türk Silahalı Kuvvetlerine ait askeri uçakla ilgili, “Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Gürcistan İçişleri Bakanı Gela Geladze ile telefonla görüştüm. Bakan da olay yerine geçiyor” ifadelerini kullandı.

 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gürcistan’da düşen Türk Silahalı Kuvvetlerine

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Bakan Yerlikaya, “Azerbaycan’dan ülkemize gelmekte olan MSB Bakanlığımıza ait C130 askeri kargo uçağımızın Gürcistan-Azerbaycan sınırında düştüğünü derin bir üzüntüyle öğrendim.

kargo

Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Gürcistan İçişleri Bakanı Gela Geladze ile telefonla görüştüm. Bakan da olay yerine geçiyor. Aziz milletimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Düşen kargo uçağıyla ilgili Erdoğan’dan acı açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gürcistan’da düşen TSK’ya ait C-130 kargo uçağıyla ilgili, “Koordineli biçimde çalışmalarımız devam ediyor. Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin. Dualarımızla onların yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde eşi tarafından darp edilerek burnu ısırılıp koparılan
Sıradaki Haber Koca dehşeti: Eşinin burnunu ısırıp kopardı