Meclisteki çalışmalarıyla somut sonuçlar aldıklarını ifade eden Gergerlioğlu, vatandaşların bireysel sorunlarına da çözüm bulmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Kendisine ulaşan her başvuruyu takip ettiğini belirten milletvekili, bunun mecliste yürüttüğü çalışmaların ayrılmaz bir parçası olduğunu söyledi.
Dilovası ve Körfez’deki faciaları da takip ediyor
Bölgedeki gündeme de değinen Gergerlioğlu, Dilovası’nda yaşanan yangın faciasını yakından takip ettiklerini belirtti. Körfez ilçesinde boya fabrikasında meydana gelen facianın da takipçisi olacaklarını söyleyen Gergerlioğlu, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunacaklarını kaydetti.

Ziyaret sırasında güncel gelişmeler ve bölge sorunları üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
