Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dehşete düşüren olay! Bebeğini denize attı

İddiaya göre ailevi geçimsizlik ve psikolojik sorunlar yaşayan 30 yaşındaki anne, henüz 1 yaşındaki bebeğini denize atarak öldürmeye çalıştı.

İddiaya göre ailevi geçimsizlik ve psikolojik sorunlar yaşayan 30 yaşındaki

Olay dün öğle saatlerinde İzmir Seferihisar’ın Bengiler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kevser C. isimli anne, kucağında 1 yaşındaki oğlu Engin bebek ile sahile geldi. Denize yürüyen anne, bir süre sonra bebeğini suya attı. Çevreden olaya şahit olan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye 112 sağlık görevlileri ve polis ekipleri geldi.

bebeği

Vatandaşlar tarafından denizden çıkarılmış olan Engin bebek, 112 sağlık görevlilerine teslim edildi. İlk müdahalenin ardından Seferihisar Devlet Hastanesine kaldırılan bebeğin hayati tehlikesi olduğu öğrenildi. Anne Kevser C. ise polis tarafından gözaltına alındı. Annenin, ailevi geçimsizlik ve psikolojik sorunlar yaşadığı için bu kan donduran eylemi yaptığı bildirildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde jandarma ekipleri, ünlü markalara ait sahte bin
Sıradaki Haber Kocaeli’de yüzlerce futbol takımı forması ele geçirildi