Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebze’de çöken binanın eski görüntüleri ortaya çıktı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde sabah saatlerinde çöken 5 katlı binanın eski hali fotoğrafta ortaya çıktı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde sabah saatlerinde çöken 5 katlı binanın eski

Gebze İlçemiz’de Issıkgöl Caddesi’nde sabah saatlerinde 5 katlı bir bina çöktü. Olay yerine çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edilirken, ilk belirlemelere göre enkaz altında 5 kişinin olduğu belirlendi.

Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Gebze ilçemizde bir binada çökme meydana gelmiştir. Ekiplerimiz olay yerine yönlendirilmiş olup, arama kurtarma çalışmalarına başlanmıştır. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” dedi.

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise yaptığı açıklamada çöken binanın 5 katlı olduğunu, alt katında bir eczanenin bulunduğunu bildirdi. Büyükgöz, binadaki ikamet durumuna ilişkin şunları kaydetti: “Toplamda iki aileden oluşan 7 kişilik bir yaşam vardı ancak ulaştığımız bilgiler, mal sahibinin memlekette olduğuydu. Şu an enkaz altında olma ihtimali olan 5 kişi. Yaşayanlardan 2’si yok. Diğer katları boşmuş. Bir katı zaten eczaneymiş. O da saat erken olduğu için kapalı.”

Binanın 1999 depreminden sonra yapılmış olabileceğini tahmin ettiğini ifade eden Büyükgöz, “Alanda metro çalışması var. Ondan kaynaklı olup olmayacağı yönündeki araştırmamız var. Önce can konusuyla ilgileniyoruz” diye konuştu.
Öte yandan, çöken binanın eski fotoğrafı da ortaya çıktı. Binanın alt katında “Eczane Nehir”in faaliyet gösterdiği görüldü.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Batman'ın Sason ilçesinde iki aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle
Sıradaki Haber Taşlı sopalı kavga: Çok sayıda yaralı var!