Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Lİderi Özgür Özel ‘Sizin kol kırılsın, bizim yenin içinde kalsın.”

Türkiye’nin menfaatlerini içerde de dışarda da savunmaya büyük bir özgüvenle devam edeceklerini dile getiren Özel, “Türkiye’de ana muhalefet partisiyiz. Şimdilik, ilk sandığa kadar. Yurt dışına çıktığımızda Türkiye’nin partisiyiz.” dedi.

Türkiye'nin menfaatlerini içerde de dışarda da savunmaya büyük bir özgüvenle

“İktidarlarının ve ittifaklarının bu konudaki yaklaşımını bugün Sayın Devlet Bahçeli grup toplantısında açık açık söyledi. Dedi ki, ‘Kol kırılsın, yen içinde kalsın istiyoruz.’ İnsan gerçekten duyduğuna, gördüğüne inanamıyor. Sayın Bahçeli, Sayın Erdoğan, kırılan kol, kırılan kalp bizim, saldırılan haysiyet bizim, aşağılananlar bizim arkadaşlarımız, aileleriyle tehdit edilenler bizim arkadaşlarımız ama diyorsunuz ki ‘Sizin kol kırılsın, bizim yenin içinde kalsın.”

chp

Özel, Filistin’in dostu olduklarını, zalimlerin de karşısında durduklarını vurgulayarak, “Trump’tan medet umanlara söylüyoruz. Mübarek olsun Trump’ınız. Onun da karşısındayız, sizin de karşınızdayız. Amerika’nın başkanından çekinseydik Kıbrıs Barış Harekatı yapılamazdı. Dünyanın devletlerinden, krallarından, liderlerinden çekinseydik Milli Mücadele başarılı olamazdı. Kimse korkmasın. Türkiye’nin çıkarları CHP’ye emanettir.” sözlerini sarf etti.

AK Parti’li ve MHP’li seçmene seslenen Özgür Özel, “Hiç kimse, ‘Yarın CHP gelince acaba bize bir şey olur mu?’ endişesine kapılmasın.” ifadelerini kullandı.

 

 

Ekrem İmamoğlu’nun hakkındaki soruşturma sebebiyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılması ve tutuklanması konusunda eleştirilerde bulunan Özel, ekonomi politikalarını da değerlendirdi.

Kur Korumalı Mevduat uygulaması ile vergileri eleştiren Özel, vergi sistemini değiştirmeye talip olduklarını söyledi.

Özel, vatandaşın gerçek gündeminin “geçim derdi” olduğunu dile getirerek, “Vatandaş, tarihin en büyük borç batağında. İcra takibine alınan batık kredi 500 milyar lirayı geçmiş. Bireysel kredi borcu 5,3 trilyon lira ile kendi rekorunu kırdı geçen ay. Yılın ilk 8 ayında 2 milyon yeni kişi icra takibine alındı. İcradaki dosya sayısı 24 milyon 645 bine çıkmış. Nüfusa oranlandığında 10 kişiden 3’ünün icra dosyası var.” ifadelerini kullandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında açılan “kooperatif” davasında CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun tutuklu yargılanmasına tepki gösteren Özel, CHP’li belediyelere yönelik operasyonları eleştirdi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sınırlı Sorumlu İzmit Sanayi Sitesi Site İşletme Kooperatifi’nin mali genel
Sıradaki Haber İzmit Sanayi Sitesi’nde yüzde 100 zam şoku!