Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇEVRE EĞİTİMLERİNE TEMA’DAN DESTEK

İzmit Belediyesi sayesinde şehirde binlerce çevreci öğrenci yetişiyor. Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile gönüllü çevre mühendisleri tarafından verilen çevre eğitimi Yuvam’da bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu’nda da gerçekleştirildi. 160 öğrenciye verilen eğitime Tema Vakfı İzmit Temsilcisi Sinem Uçan da katıldı. Eğitimde öğrencilere çevre ve geri dönüşümün yanı sıra toprak ve toprak kirliliğinin

Bu haberin fotoğrafı yok

İzmit Belediyesi sayesinde şehirde binlerce çevreci öğrenci yetişiyor. Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile gönüllü çevre mühendisleri tarafından verilen çevre eğitimi Yuvam’da bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi İlkokulu’nda da gerçekleştirildi. 160 öğrenciye verilen eğitime Tema Vakfı İzmit Temsilcisi Sinem Uçan da katıldı. Eğitimde öğrencilere çevre ve geri dönüşümün yanı sıra toprak ve toprak kirliliğinin önlenmesi konularında bilgilendirmeler yapıldı. Afiş, broşür gibi dokümanlarla desteklenen eğitimin yararlı geçtiği ve öğrencilerin oldukça ilgili olduğu kaydedildi. Tema Temsilcisi Sinem Uçan, İzmit Belediyesi’nin çevrenin korunması konusundaki hassasiyetinin bir çok belediyeye örnek olduğunu söyleyerek “ Türkiye’ye örnekçevre projeleri için Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

Bu arada çevre bilinçlendirme eğitimi Tüysüzler Mahallesi’ndeki Şehit Öğretmen Erkan Aydın İlkokulu’nda da verildi. Yetkililer,50 öğrenciye geri dönüşümün önemi, çevre ve doğa sevgisi gibi konularda bilgilendirmede bulundular.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesine bağlı Güneşler köyünde komşular arasında çıkan tartışma,
Sıradaki Haber Önce katletti! Sonra evi yaktı