Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bütün İlçe Mezarlığa Altın İçin Akın Etmişti

Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki bir mezarlıkta temizlik yapan işçilerin bir küp içerisinde 14 adet külçe altın bulduğu söylentisi dilden dile dolaşırken, konunun çok farklı olduğu ortaya çıktı. Şemdinli Belediyesi bünyesinde çalışan bir grup işçinin Asri Mezarlık’ta yaptığı temizlik çalışması sırasında bir küp bulunduğu iddia edildi. İşçinin elindeki tırmığa takılan küpün içerisinde 14 adet sikke olduğunu fark

Bu haberin fotoğrafı yok

Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki bir mezarlıkta temizlik yapan işçilerin bir küp içerisinde 14 adet külçe altın bulduğu söylentisi dilden dile dolaşırken, konunun çok farklı olduğu ortaya çıktı.

Şemdinli Belediyesi bünyesinde çalışan bir grup işçinin Asri Mezarlık’ta yaptığı temizlik çalışması sırasında bir küp bulunduğu iddia edildi. İşçinin elindeki tırmığa takılan küpün içerisinde 14 adet sikke olduğunu fark eden belediye personelleri, durumu hemen emniyete bildirdi. Emniyet yetkileri de Sasani dönemi ait sikkeleri Van Müze Müdürlüğüne gönderdi. İlçede kısa sürede küp içerisinde 14 adet külçe altın bulunduğu söylentileri yayılırken, konunun çok farklı olduğu sonradan ortaya çıktı. Van Müze Müdürlüğü yetkilileri, Şemdinli’de bulunan 14 adet sikkenin kendilerine teslim edildiğini belirterek, “Sikkeler Sasani dönemine aittir. Onları Van Müze Müdürlüğü olarak muhafaza edeceğiz” dediler.