Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Talus ve 12 ilçe başkanı Ankara’da

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, 12 ilçe başkanı ile birlikte Ankara’ya gitti. Talus ve ilçe başkanları, AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen üç günlük eğitim programına katılacak.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, 12 ilçe başkanı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus ve beraberindeki 12 ilçe başkanı, AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen üç günlük eğitim programı için Ankara’ya gitti. Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen’in koordinasyonunda gerçekleştirilen program kapsamında; “Yarınlar İçin Teşkilat”, “Dünyayı Anlamak”, “Türkiye’nin Geleceği” ve “Milli Teknoloji Hamlesi” gibi başlıklarda kapsamlı eğitimler verilecek.

ÖNEMLİ İSİMLER KONUŞMA YAPACAK

Ankara’da gerçekleştirilecek bu önemli programa; Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik gibi önemli isimler konuşmacı olarak katılacak. 81 il başkanı ile birlikte Türkiye genelindeki tüm ilçe başkanlarının yer aldığı eğitim programının ardından, benzer içerikli eğitimlerin ülke genelindeki tüm ilçe teşkilatlarına yaygınlaştırılması planlanıyor.

TALUS: ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Eğitim programı hakkında bir açıklamada bulunan Başkan Talus şöyle dedi: “AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığımız tarafından düzenlenen eğitim programı için 12 ilçe başkanımızla birlikte Ankara’dayız. Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu eğitim semineri ve yarınlar için teşkilat anlayışıyla çıktığımız bu yolda, bilgiyle, vizyonla, kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz.”

talus

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir