İşte detaylar…
BULUŞMA ADRESİ: ATATÜRK SPOR SALONU
Büyük ses getirmesi beklenen bu dev buluşma, İzmit Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Saat 20.30’da başlayacak olan programda genel başkanlar Kocaelililere hitap edecek. Yoğun bir programla kente gelecek olan Babacan ve Arıkan, salon buluşması öncesinde Kocaeli’deki sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileriyle de bir araya gelerek kentin nabzını tutacak.
İL BAŞKANLARINDAN KOCAELİ HALKINA DAVET
Heyecanla beklenen etkinlik öncesinde Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Recep Sarıdoğan ve DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Kadir Abbasioğlu, gazetemizi ziyaret ederek programın detaylarını paylaştı. Yaklaşık 10 milletvekilinin de genel başkanlara eşlik edeceğini belirten il başkanları, tüm Kocaeli halkını bu büyük buluşmaya davet etti.
Ziyaret sırasında ittifakın ve programın amacına dikkat çeken Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Recep Sarıdoğan, şu ifadelere yer verdi:
“Vatandaşımızın önüne yeni bir yolla çıkıyoruz. Toplumumuza seçeneklerin tükenmediğini, her zaman ‘üçüncü bir yolun’ daha olduğunu göstermek istiyoruz.”
“Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.”

