Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Taekwondo hocası Aydın Demiröz feci şekilde can verdi

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde bir evin bahçesinde bulunan metruk binanın molozlarını kaldırmak için yapılan çalışma esnasında 2 çocuk babası taekwondo hocası, duvarın altında kalarak hayatını kaybetti. Molozları kaldırmak için çalışma yapan kepçe operatörü gözaltına alındı.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bir evin bahçesinde bulunan metruk binanın molozlarını

Olay, Batakköy Mahallesi 10012. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, taekwondo hocası Aydın Demiröz (66) evinin bahçesinde bulunan eski metruk binanın molozlarını kaldırmak için kepçe operatörü A.E.’yi bölgeye çağırdı. Moloz kaldırma çalışması sırasında Demiröz duvarın altında kaldı.

aydın demiröz

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan ekiplerce duvarın altından çıkarılan ve hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası Demiröz, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri konuya ilişkin geniş çaplı inceleme başlatırken, kepçe operatörü A.E. gözaltına alındı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bulunan Yıldız Entegre fabrikasının açık alanında çıkan
Sıradaki Haber Kocaeli’de fabrikada yangın! Ekipler harekete geçti