Provokatif paylaşımlara yönelik çalışma
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Güngören’de 14 Ocak’ta hayatını kaybeden 2009 doğumlu Atlas Çağlayan ile ilgili sosyal medya hesapları üzerinden provokatif paylaşımlar yapan ve aileyi tehdit eden şahıslara yönelik çalışma başlattı. Savcılık koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında önceki gün ve dün 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Adana’da 2 şüpheli yakalanmıştı
Soruşturmanın devamında bu sabah Adana’da 2 şüpheli daha yakalanırken, gözaltı sayısı 8’e yükseldi. Emniyet birimleri, tehdit ve provokatif içerik paylaşan kişilerin tespitine yönelik çalışmalarını sürdürdü.
Antalya’da 1 kişi daha gözaltında
Yapılan çalışmalar sonucu bugün Antalya’da 1 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi. Antalya’da yakalanan şüphelinin, İstanbul’da dün mahkemeye çıkarılarak tutuklanan zanlılardan birinin yakını olduğu belirtildi.
Soruşturma sürüyor
Atlas Çağlayan cinayeti sonrası başlatılan soruşturma kapsamında, sosyal medyada yapılan tehdit ve provokatif paylaşımlara ilişkin adli sürecin devam ettiği bildirildi.

