Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Partili vekil Radiye Sezer Katırcıoğlu’ndan flaş iddialara yanıt

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, medyada “orman arazisine beton döküldüğü ve ağaçların kesildiği” yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, medyada “orman arazisine

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, medyada “orman arazisine beton döküldüğü ve ağaçların kesildiği” yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek açıklamalarda bulundu.

İşte Katırcıoğlu’nun açıklaması:

“Yapılan haberde, orman arazisine beton döküldüğü, ağaçların kesildiği vb beyanlar yer almaktadır.

“ADLİ MAKAMLARA SEVK EDİLECEK”

Oysaki haberciliğe özenen ancak ne haberciliği nede avukatlığı bilmeyen kişi, haberleri yaparken üzerinde bulunduğu noktanın resmi yol olduğundan dahi bir habersiz orman arazisi olduğunu söylemektedir. Bunun yanı sıra söz konusu taşınmazın mevcut resmi yol sayesinde ana yola cephesi olan , içindeki yapıya ait kapı numarasından ,daskına bütün izinleri alınmış vergileri ödenmiş bir yapı olduğunun farkında bile değil. Ayrıca söz konusu taşınmazın kadastral bir parsel olduğundan, yani ezelden beri orman alanında kalmayan şahıs arazisi olduğunun bile farkında değil. Bir mesken alanına yani bir haneye izinsiz giren , daha doğrusu çitten atlayarak özel meskene giren kişi meskene tecavüz etmiş , meskendeki özel eşyaları karıştırmaktan geri kalmamış ve TCK ya suç işlemiş ve bu itibar ilede kolluk kuvvetleri tarafından mevcutlu şekilde ifadeye çağırılmış ve adli makamlara sevk edilecektir.

“YALAN SÖYLEMEKTEN GERİ KALMAMIŞTIR”

Söz konusu hususların teknik kısımlarında ilgili kişi taşınmazın yola cephesi olmadığını söylerken üzerinde durduğu noktanın resmi yol olduğunun bile farkında değil. Kendi Belediyesinde belediye meclis üyeliği yaparken söz konusu yapının emlak beyannamesinin verildiğinin ve düzenli olarak vergisinin ödendiğinin bile farkında değil. Taşınmazda meskenin dışında yapılan tarımsal faaliyetlerin gerek fiziki gerekse belgesel anlamda kayıtları olduğu halde söz konusu kişi bunları görmezden gelerek suç işlemesinin yanı sıra yalan söylemekten geri kalmamıştır.

“İNSANLIĞIN HANGİ VİCDANINA SIĞAR? “

İnsanların bu denli suç işleyerek yalan haber yapmasının yanı sıra insanların manevi duygularıyla oynamak bu kadar acımasız olmak insanlığın hangi vicdanına sığar. Depremde 20 ye yakın akrabasını kaybeden, deprem sonrasında deprem bölgesinden bir an geriye gelmeyen gerek kurumsal gerekse bireysel hiçbir yardımını esirgemeyen, onlarca konteynerın bölgeye ulaşılmasını sağlayan, depremin hemen sonrasında bölgede yapılan ve halen kullanılan yüzlerce evladımızın eğitim aldığı kalıcı okul projesinin önderliğini sağlayan hayata geçiren bir kişiye bu suçlamalarda bulunmak insanlığın hangi vicdanına sığar”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kartalkaya Grand Kartal Otel'deki yangında hayatını kaybeden 76 kişinin ardından,
Sıradaki Haber Genç kadın 12. kattan atladı, faciada acı detay