Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Kocaeli’de koordinasyon buluşması: Şahin Talus’tan açıklamalar

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile aylık olağan koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, milletvekilleri ve Büyükşehir

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile aylık olağan koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda yerel yönetimlerin 2 yıllık çalışmaları ve 16 Mayıs’ta Kocaeli’de gerçekleştirilecek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı “Bir Gençlik Şöleni” programı ele alındı.

TALUS’UN YOĞUN GÜNDEMİ

Sahayı bir an olsun boş bırakmayan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, yoğun programı ile birlikte teşkilatların ve yerel yönetimlerin çalışmalarını da yakından takip ediyor. Başkan Talus bu kapsamda Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Sami Çakır, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın katıldığı koordinasyon toplantısı düzenledi. AK Parti’nin güçlü bir şekilde sahada olduğunun vurgulandığı toplantıda, belediye başkanlarının 2 yıllık hizmet performansı ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı 16 Mayıs’taki “Bir Gençlik Şöleni” programı masaya yatırıldı.

“AK PARTİ DEMEK HİZMET DEMEK”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus toplantının son derece verimli geçtiğini belirterek şunları söyledi: “Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Belediyelerimizin 2 yıllık hizmet sürecine dair kapsamlı değerlendirmelerde bulunduk. Adları sadece hizmetle anılan, vatandaşlarımızın memnuniyetine mazhar olan, hizmet ve eser belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyen başkanlarımızı tebrik ediyorum. Ayrıca, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 16 Mayıs’ta şehrimizde gerçekleştirilecek ‘Bir Gençlik Şöleni’ne yönelik hazırlıkları da ele aldık. Kocaeli’miz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli kanadından, Ankara İl Başkanı Ümit
Sıradaki Haber Sarı’dan Erkol kararına tepki: “Kabul edilemez”