Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İstasyon Mahallesi’ne yeni Aile Sağlığı Merkezi kazandırılıyor

Kartepe Belediyesi ile İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün iş birliğiyle İstasyon Mahallesi’ne modern bir sağlık merkezi kazandırılıyor.

Kartepe Belediyesi ile İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün iş birliğiyle İstasyon Mahallesi’ne

Çok Yakında Hayata Geçirilecek

İstasyon Mahallesi’ne kazandırılacak olan yeni sağlık merkezi, Kartepe Belediyesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle hayata geçiriliyor. Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, İstasyon Mahallesi’ne kazandırılacak olan Aile Sağlığı Merkezi binasında incelemelerde bulundu. Başkan Kocaman’a ziyaretinde İlçe Sağlık Müdürü Nazif Aksoy, İstasyon Mahalle Muhtarı Şükrü Karadaşlı ve teşkilat yöneticleri eşlik etti. Başkan Kocaman, proje sürecinin ortak yürütüldüğünü vurgulayarak, mahalle sakinlerinin sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesini amaçladıklarını ifade etti.

700 Metrekare Kullanım Alanlı Modern Tesis

700 metrekare kullanım alanına sahip olacak binada incelemelerde bulunan Başkan Kocaman “İstasyon Mahallemize çok güzel bir yatırım kazandırıyoruz. Bu projede emeği geçen Sağlık Bakanımıza, değerli milletvekillerimize, İl ve İlçe Sağlık Müdürlerimize teşekkür ediyorum. Yeni merkezimizin mahallemize ve tüm Kartepe’ye hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Sağlıklı Hayat Merkezi Projesi de Yer Alacak

Yeni sağlık tesisinde Sağlık Bakanlığı’nın Sağlıklı Hayat Merkezi projesi de hayata geçirilecek. Merkez bünyesinde diyetisyen, fizyoterapist ve psikolog gibi uzmanlar görev yapacak. Böylece ilçe sakinlerine hem koruyucu hem de destekleyici sağlık hizmetleri sunulacak.

Merkezi Konum, Kolay Ulaşım                             

Yeni sağlık merkezi, İstasyon Mahallesi’nin merkezi bir noktasında inşa edildi. Tüm mahalle sakinlerinin kolaylıkla ulaşabileceği bir konumda bulunan tesis, bölge halkının günlük yaşamına önemli bir katkı sağlayacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca ilçesinde yaşayan özel
Sıradaki Haber Büyükakın’dan Zeynep Asya’ya doğum günü sürprizi