Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

80 yaşındaki Emine Çolak trafik kazasında can verdi

Sakarya’nın Hendek ilçesinde yolun karşı tarafına geçmek isterken otomobilin çarptığı yaşlı kadın, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde yolun karşı tarafına geçmek isterken otomobilin çarptığı

Kaza, gece saatlerinde Hendek ilçesi Mahmutbey Mahallesi Cenaze Köprüsü mevkiinde meydana geldi.

80 yaşındaki Emine Çolak trafik kazasında can verdi

Yolun karşısına geçmeye çalışan Emine Çolak’a (80) henüz sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil çarptı.

80 yaşındaki Emine Çolak trafik kazasında can verdi

Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan yaşlı kadın ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

80 yaşındaki Emine Çolak trafik kazasında can verdi

Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Hendek Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Emine Çolak, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

80 yaşındaki Emine Çolak trafik kazasında can verdi

Emine Çolak’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Yeni Camii’de kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

 

 

Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.