Traktör yıkarken akıma kapıldı
Olay, dün akşam saatlerinde Alpu ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mahmudiye Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarım Bölümü 9. sınıf öğrencisi olan Furkan Uğur, evinin önünde traktör temizliği yaptığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle elektrik akımına kapıldı. Yere yığılan genci fark eden annesi, durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Müdahaleler yetersiz kaldı
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ambulansta ilk müdahalesi yapılan ve ardından hastaneye kaldırılan Furkan Uğur, doktorların tüm çabalarına rağmen yaşam mücadelesini kaybetti. Genç öğrencinin ani vefatı, ailesini ve okul arkadaşlarını yasa boğdu.
Son yolculuğuna uğurlandı
Furkan Uğur’un cenazesi, bugün öğle namazını müteakip Çukurhisar Köy Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Çukurhisar Köy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Emniyet güçleri, elektrik kaçağının kaynağını ve olayın oluş şeklini belirlemek amacıyla başlattığı geniş çaplı soruşturmayı sürdürüyor.

