Olay, gece saat 23.00 sıralarında Sultangazi 50. Yıl Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir terzi dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iş yeri sahibi 14 yaşındaki kız çocuğuna yönelik tacizde bulundu. Mağdur çocuğun yaşadıklarını ailesiyle paylaşması üzerine durum kısa sürede mahalle sakinleri tarafından duyuldu. Duydukları iddialar karşısında öfkelenen çok sayıda vatandaş, terzi dükkanının önünde toplanarak tepki göstermeye başladı.
Kendini Dükkana Kilitleyen Şüpheli İçin Çevik Kuvvet Sevk Edildi
Dışarıdaki kalabalığın giderek büyümesi ve tepkilerin artması üzerine paniğe kapılan iş yeri sahibi, kendini dükkanın içerisine kilitleyerek saklanmaya çalıştı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ancak mahalledeki gerginliğin tırmanması ve kalabalığın linç girişiminde bulunması üzerine olay yerine takviye olarak çevik kuvvet ekipleri de yönlendirildi. Polis, cadde üzerinde yoğun güvenlik önlemleri alarak öfkeli kalabalığı dükkan çevresinden uzaklaştırmak için uzun süre uğraştı.
Polis Koruması Altında Emniyete Götürüldü
Vatandaşların dükkan önündeki protestoları ve bekleyişi ısrarla sürerken, emniyet güçleri şüpheliyi tahliye etmek için operasyon düzenledi. Taciz şüphelisi terzi, çevik kuvvet ve polis ekiplerinin kurduğu güvenlik koridoru eşliğinde dükkandan çıkarılarak zırhlı araca bindirildi.

Güvenli bir şekilde bölgeden uzaklaştırılan şüpheli, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı geniş çaplı inceleme ve tahkikat devam ediyor.
Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


