Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

13 yaşındaki çocuk “Oyundaki görev için” kendini astı: Kan donduran iddia

13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Abdulkadir Eymen Bilgin, evindeki odasında kapıya asılı halde bulundu.

13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Abdulkadir Eymen Bilgin, evindeki odasında kapıya

Trabzon’da trajik bir olay yaşandı. Pelitli Mahallesi’nde ikamet eden 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Abdulkadir Eymen Bilgin, evindeki odasında kapıya asılı halde bulundu.

13 Yaşındaki Abdülkadir Eymen Kurtarılamadı

Okuldan döndükten sonra odasına giren 8. sınıf öğrencisi Bilgin, uzun süre dışarı çıkmayınca aile fertleri endişelendi. Odaya giren yakınları, çocuğu hareketsiz ve asılı vaziyette gördü. Hemen yapılan ihbar üzerine sağlık ekipleri olay yerine ulaştı. Bilgin, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Kan Donduran İddia

Olayın ardından Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Edinilen bilgilere göre, çocuğun ölümünde sanal bir oyundaki talimatları yerine getirme ihtimali üzerinde duruluyor. Bu kapsamda, Bilgin’in kullandığı bilgisayar emniyet birimlerince incelemeye alındı.

Toprağa Verildi

Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Abdulkadir Eymen Bilgin’in cenazesi ailesine teslim edildi. Çarşıbaşı ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.

Yetkililer, olayla ilgili çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü açıkladı

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'nin Derince ilçesindeki bir iş yerinden çeşitli beyaz eşyalar çalan
Sıradaki Haber Beyaz eşya hırsızları İzmit’te kıskıvrak yakalandı!