Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

13 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Bolu’da serinlemek için girdiği gölette boğulma tehlikesi geçiren ve kalbi durmuş halde sudan çıkarılan 13 yaşındaki Tanju Kara, hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Bolu’da serinlemek için girdiği gölette boğulma tehlikesi geçiren ve kalbi

Uyarı levhalarına rağmen suya girdi

Olay, merkeze 8 kilometre uzaklıktaki Çaygökpınar köyü mevkiinde bulunan gölette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 13 yaşındaki Tanju Kara, arkadaşlarıyla birlikte bisiklet sürerken gölet kenarında mola verdi. Bölgedeki “Suya girmek tehlikeli ve yasaktır” uyarı levhalarına rağmen serinlemek için suya giren küçük çocuk, bir süre sonra gözden kayboldu.

İlk müdahale jandarmadan geldi

Arkadaşlarının ve çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmasıyla sudan çıkarılan ve kalbi durduğu belirlenen Tanju Kara’ya ilk müdahaleyi olay yerindeki jandarma personeli yaptı. Ardından sağlık ekiplerince devralınan Tanju, ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı.

Bir günlük yaşam savaşı sona erdi

Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan 13 yaşındaki Tanju Kara’dan bugün acı haber geldi. Doktorların tüm çabasına rağmen bir gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Tanju’nun vefatı, ailesini ve arkadaşlarını yasa boğdu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Dilovası'nda 3'ü çocuk 7 işçinin yaşamını yitirdiği Ravive Kozmetik Fabrikası
Sıradaki Haber Ravive katliamında flaş gelişme: Dilovası Belediyesi’nde başkan yardımcısı dahil 8 gözaltı!