İzmit Belediyesi’nin eski başkanlarından Cevdet Bağdat’ın sağlık durumuyla ilgili sevindiren gelişme yaşandı. Beyin kanaması geçirmesinin ardından ameliyat edilen ve bir süredir yoğun bakımda tutulan Bağdat’ın tedavisine artık serviste devam edildiği öğrenildi.
KONUŞMA BOZUKLUĞU ŞİKAYETİYLE HASTANEYE KALDIRILDI
1977-1980 yılları arasında İzmit Belediye Başkanlığı görevini yürüten Cevdet Bağdat, yaşadığı konuşma bozukluğu üzerine Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede gerçekleştirilen tetkiklerde Bağdat’ın beyin kanaması geçirdiği belirlendi.
BEYİN KANAMASI NEDENİYLE AMELİYAT EDİLDİ
Teşhisin ardından ameliyata alınan Cevdet Bağdat’ın operasyonunun başarılı geçtiği belirtildi. Ameliyat sonrasında yakından takip edilmesi amacıyla yoğun bakım ünitesine alınan eski belediye başkanının tedavisi burada sürdürüldü.
BİR HAFTALIK YOĞUN BAKIM TEDAVİSİ SONA ERDİ
Yaklaşık bir hafta boyunca yoğun bakımda tedavi gören Bağdat’ın sağlık durumunda olumlu gelişmeler yaşandı. Durumunun iyileşmesi üzerine yoğun bakımdan çıkarılan Bağdat, hastanenin normal servisine alındı.
SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR
Tedavisine serviste devam edilen eski İzmit Belediye Başkanı Cevdet Bağdat’ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Bağdat’ın hastanedeki tedavi ve takip süreci devam ediyor.
Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

