Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yetim ve öksüz çocuklar için iftar sofrası kuruldu

Darıca’da düzenlenen “Bir Gülümsemen Yeter” programıyla yetim ve öksüz çocuklar, aileleri ile birlikte iftar sofrasına oturdu.

Darıca’da düzenlenen "Bir Gülümsemen Yeter" programıyla yetim ve öksüz çocuklar,

Darıca Belediyesi her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan’da da yetimleri unutmadı. Ramazan ayını dolu dolu geçiren ve maneviyatına uygun gelenekleri yaşatan Darıca Belediyesi, “Bir Gülümsemen Yeter” etkinliği ile ilçede yaşayan yetim ve öksüz çocukları iftarda bir araya getirdi. Darıca Konferans Salonu’nda gerçekleşen iftar programına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Takan ve aileler katıldı.

 İftar sofrası kuruldu

Darıca Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte bir araya gelen çocuklar, iftar öncesinde çeşitli oyunlar oynayarak eğlendi, ardından da yakınlarıyla birlikte oruç açtı. Yetimlerle birlikte iftar açan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bizler yetim peygamberin ümmeti olarak yetimlerine her zaman sahip çıkan anlayışta olduk. Yetim yavrularımızın yüzünü güldürmek için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak için çalışıyoruz. Yetimlerle sadece bugün değil, her zaman birlikte olmaya da devam edeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak yetim çocuklarla her zaman yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik içinde olacağız” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçenin yıllardır kanayan yarası
Sıradaki Haber Vatandaş isyan ediyordu, Başkan Özlü müjdeyi verdi