Yeşil-siyahlılar Ankara’da kampa giriyor!

Süper Lig’in 31. haftasında yarın Gençlerbirliği ile kritik bir randevuya çıkacak olan Kocaelispor, hazırlıklarını tamamlayarak bugün Başkent’e hareket ediyor. Yeşil-siyahlı ekip, maç saatini Ankara’da kamp yaparak bekleyecek.

Hazırlıklar tamamlandı, rota Ankara

Teknik Direktör Selçuk İnan yönetiminde hafta boyunca tesislerde yoğun bir tempoda çalışan Kocaelispor, Gençlerbirliği maçı öncesi son idmanını gerçekleştirdi. Bugün öğle saatlerinde (yaklaşık 12.30’da) karayoluyla yola çıkacak olan yeşil-siyahlı kafile, doğrudan Ankara’ya geçerek kampa girecek.

Konaklama adresi belli oldu

Başkent’e ulaşacak olan Kocaelispor kafilesi, şehir merkezinde bulunan Crowne Plaza Otel’de konaklayacak. Yarın saat 14.30’da başlayacak olan müsabaka öncesinde burada kampa girecek olan futbolcular, dış dünyaya kapılarını kapatarak tamamen maça odaklanacak.

Dönüş yine karayoluyla

Eryaman Stadyumu’nda oynanacak zorlu doksan dakikanın ardından Kocaelispor kafilesi beklemeksizin yola çıkacak. Yeşil-siyahlı temsilcimizin, müsabakanın hemen ardından yine karayoluyla İzmit’e dönmesi planlanıyor.

Exit mobile version