Yaşlı adam yalnız yaşadığı evde bıçaklanarak öldürüldü

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yaşanan ve bölge halkını derin yasa boğan olayda, iki gündür kendisinden haber alınamayan 75 yaşındaki İsmail Özer evinde ölü bulundu. İşte kan donduran olayın detayları:

İşte olayın tüm detayları…

Dörtyol ilçesi Çaylı Caddesi üzerinde bulunan bir apartman dairesinde tek başına yaşadığı öğrenilen 75 yaşındaki İsmail Özer’den iki gün boyunca haber alamayan yakınları, durumdan şüphelenerek yetkililere ihbarda bulundu. Yaşlı adamın hayatından endişe eden ailesinin çağrısı üzerine bölgeye kısa sürede itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İTFAİYE BALKONDAN GİRDİ, ACI MANZARA ORTAYA ÇIKTI

Olay yerine gelen ekipler, kapının kilitli olması ve içeriden cevap gelmemesi üzerine operasyon başlattı. İtfaiye ekiplerinin balkon aracılığıyla daireye girmesiyle birlikte acı gerçekle karşılaşıldı. İçeri giren ekipler, İsmail Özer’in evin içinde hareketsiz ve kanlar içindeki bedeniyle karşılaştı. Kapının açılmasının ardından sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, yaşlı adamın vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandığı ve olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

CANSIZ BEDENİ MORGA KALDIRILDI, POLİS GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATTI

Olay yeri inceleme ekiplerinin evde yaptığı titiz araştırmaların ardından İsmail Özer’in cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi ve otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı. Yaşlı adamın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını ve görgü tanıklarının ifadelerini incelemeye alarak geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

İLÇEDE BÜYÜK ÜZÜNTÜ HAKİM

Dörtyol halkını yasa boğan bu vahşi olayla ilgili güvenlik güçleri, katil zanlısı ya da zanlılarını yakalamak için teknik ve fiziki takibini sürdürüyor. 75 yaşındaki İsmail Özer’in kim ya da kimler tarafından hedef alındığı henüz netlik kazanmazken, mahalle sakinleri yaşanan olay karşısında büyük tedirginlik yaşıyor.

Exit mobile version