Kent genelinde birçok eğlence mekanının işletmeciliğini üstlenen ve geniş bir kesim tarafından tanınan Volkan Berberoğlu, vefatının 40. gününde dualarla anılıyor. Berberoğlu’nun kardeşleri, ailesi ve mesai arkadaşları tarafından organize edilen mevlid programı, yarın (5 Mayıs Salı akşamı) gerçekleştirilecek.
Yatsı namazı öncesi düzenlenecek
Anma programı, İzmit’in sembol camilerinden Fevziye Camii’nde, yatsı namazı öncesinde başlayacak. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların okunacağı programda, merhum Berberoğlu’nun ruhuna ithafen dualar edilecek.

Aileden davet
Merhum Volkan Berberoğlu’nun ailesi ve yakınları, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmamaları için tüm dostlarını, sevenlerini ve iş dünyasındaki meslektaşlarını mevlid programına davet etti.

