TOKİ duyurdu: Sekbanlı-Sepetçi’de 989 daire hak sahiplerine teslim edilecek

Yıllardır beklenen haber geldi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İzmit Sekbanlı-Sepetçi 3'üncü Bölge 1'inci Etap'ta tamamlanan 989 konutun teslim takvimini açıkladı. 2+1 ve 3+1 tipindeki konutların hak sahiplerine teslimi 16 Temmuz-21 Ağustos 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ’nin açıklamasına göre teslimler, projenin müşavir firması Koltek Müşavirlik A.Ş. aracılığıyla konut teslim programı çerçevesinde yürütülecek. Hak sahiplerinin saat 09.00 itibarıyla toplu konut şantiyesinde hazır bulunmaları gerekiyor.

Projenin Geçmişi

2023 yılında ihaleye çıkılan proje kapsamında 989 konut, 8 dükkan, 1 cami ve 1 ilköğretim okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işleri yer aldı. İhalenin yaklaşık maliyeti 1 milyar 911 milyon TL olarak açıklanırken tek istekli olarak katılan Burakcan İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti. ile 1 milyar 980 milyon TL bedel üzerinden 23 Ağustos 2023’te sözleşme imzalandı. İşin süresi 600 takvim günü olarak belirlenmişti.

Teslim programının ayrıntıları için TOKİ’nin resmi kanalları takip edilebilir.

 

Detaylı bilgi için TOKİ’nin web sitesini bu bağlantıdan ziyaret edebilirsiniz.

Exit mobile version