Teyzesini böyle katletti

Bursa’da gece yarısı bir evde başlayan aile içi tartışma, korkunç bir cinayetle noktalandı. Gözü dönen yeğen, öz teyzesini dakikalarca darp ederek hayattan kopardı.

İşte kan donduran detaylar…

Olay, 23 Mayıs gecesi saat 03.15 sularında merkez Osmangazi ilçesi İstiklal Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre; 37 yaşındaki E.A., yanına annesi Ç.A. ve kız arkadaşı F.Ş.’yi de alarak 58 yaşındaki teyzesi C.T.’nin evine misafirliğe gitti. Evde hep birlikte oturdukları sırada yeğen E.A. ile teyze C.T. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Sözlü atışmanın kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüşmesi üzerine cinnet getiren yeğen, teyzesine acımasızca saldırdı.

YAŞLI KADIN OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Talihsiz kadın, yeğeni tarafından uğradığı ağır darbeler sonucu kanlar içinde yere yığıldı. Teyzesini katleden E.A., cinayetin ardından hiçbir şey olmamış gibi soğukkanlılıkla evden ayrılıp kayıplara karıştı. Gürültüleri duyan komşuların ihbarı üzerine adrese acilen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı ilk kontrollerde, talihsiz teyze C.T.’nin aldığı darbeler nedeniyle olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

CİNAYET BÜRO DEDEKTİFLERİ GECE GÜNDÜZ KAMERA İZLEDİ

Vahşetin ardından Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı bir operasyon başlattı. Kaçan katil zanlısının izini sürmek için mahalledeki tüm Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ve iş yeri kameralarını abluka altına alan dedektifler, tam 3 gün boyunca yüzlerce saatlik görüntüyü saniye saniye inceledi. Çemberi daraltan ekipler, şüpheli E.A.’nın izine ulaşırken, olay anında yanında olan annesi Ç.A. ile sevgilisi F.Ş.’yi de düzenlenen eş zamanlı operasyonla kıskıvrak yakaladı.

CANİ YEĞEN DEMİRLİKLER ARDINA GÖNDERİLDİ

Emniyetteki sorguları tamamlanan 3 şüpheli, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan zanlılardan katil zanlısı E.A. “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay anında evde bulunan anne Ç.A. hakkında “ev hapsi” kararı verilirken, zanlının kız arkadaşı F.Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Korkunç cinayetle ilgili adli sürecin devam ettiği öğrenildi.

Exit mobile version