Tanınmış beyin cerrahı hayatını kaybetti!

Komşu kentimiz Sakarya’da ve bölge genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan, binlerce hastaya şifa dağıtan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. Imran Safi’den acı haber geldi. Sevilen hekim, kalbine yenik düşerek hayata gözlerini yumdu.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya’nın ve sağlık camiasının en sevilen isimlerinden biri olan Dr. Imran Safi, geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Uzman hekimin ani vefatı, ailesi, meslektaşları, hastaları ve tüm sevenleri arasında çok büyük bir üzüntüye ve yasa neden oldu.

CENAZE PROGRAMI NETLEŞTİ: YARIN ADAPAZARI’NDAN UĞURLANACAK!

Çok sayıda insana şifa olan ve bölgede derin izler bırakan Dr. Imran Safi’nin son yolculuğuna uğurlanacağı program da belli oldu. Safi’nin cenazesi, 13 Temmuz Pazartesi (Yarın) öğle namazına müteakip Adapazarı Orhan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından dualarla kaldırılacak.

TOPRAĞA VERİLECEĞİ YER BELLİ OLDU

Kılınacak cenaze namazının ve helallik alınmasının ardından, Dr. Imran Safi’nin cenazesi Serdivan Esentepe Mahalle Mezarlığı’na götürülerek burada toprağa verilecek.

İşte Kocaeli Gazetesi olarak; Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz.

Exit mobile version