Sokak ortasında kurşun yağdırdı!

Antalya’nın Serik ilçesinde bir pastaneden aldığı doğum günü pastasıyla evine doğru yürüyen M.K.E., arkasından sinsice yaklaşan kimliği belirsiz bir saldırganın silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan adam kanlar içinde yere yığılırken, elindeki yaş pasta ise yola savruldu.

Pasta elinden yola savruldu

Olay, Antalya’nın Serik ilçesi Yeni Mahalle Prof. Dr. Yaşar Uçar Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde bulunan bir pastaneden yaklaşan doğum günü için yaş pasta alan M.K.E., elindeki pastayla yürüyerek evine doğru yola koyuldu. Bu esnada kendisini sessizce ve arkasından takip eden kimliği belirsiz bir şahıs, tabancasını çekerek kurşun yağdırdı. Kurşunların vücudunun çeşitli yerlerine isabet ettiği talihsiz adam kanlar içinde yere yığılırken, elindeki doğum günü pastası ise yola savruldu.

Saldırgan izini kaybettirdi

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, hain saldırıyı gerçekleştiren kimliği belirsiz şahıs, silah seslerinin ardından hızla olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Çevredeki vatandaşların büyük bir korku ve panikle durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralının durumu ciddiyetini koruyor

Olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, ağır yaralanan M.K.E.’ye cadde üzerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Sedyeyle ambulansa alınan talihsiz adam, Serik Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak acil tedavi altına alındı. Hastaneden alınan bilgilere göre M.K.E.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis ekipleri, saldırının meydana geldiği caddeyi şeritle kapatarak olay yeri incelemesi yaptı. Kaçan silahlı saldırganın kimliğinin tespit edilmesi ve yakalanması için emniyet güçlerince geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Kocaeli ve ilçelerindeki en güncel gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin. En sıcak Kocaeli haber akışı, asayiş olayları ve yerel duyurular için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Exit mobile version