Silahlı saldırıya ilginç karşılık

Nevşehir’de kimliği belirsiz bir şahsın cadde üzerinde bekleyen vatandaşlara ateş açtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırıya uğrayan bir vatandaşın, saldırgana elindeki çakmağı fırlatarak karşılık vermesi dikkat çekti.

Sokak ortasında vatandaşlara kurşun yağdırdı

Olay, Nevşehir Karasoku Mahallesi Çarşı Yolu Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, cadde kenarında bekleyen vatandaşların üzerine aniden ateş açmaya başladı. Çevrede kısa süreli panik yaşanırken, saldırgan üç el daha ateş ettikten sonra olay yerinden hızla koşarak uzaklaştı. Tabancadan çıkan mermilerden birinin sokak üzerindeki bir evin giriş kapısına isabet ettiği belirlendi.

Saldırgana çakmak fırlattı

Saldırı anında sokakta bulunan vatandaşlar büyük korku yaşarken, hedef alınan kişilerden biri şoku atlattıktan sonra sıra dışı bir tepki verdi. Vatandaş, üzerine kurşun yağdıran saldırganın arkasından elindeki çakmağı fırlatarak karşılık verdi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Kaçan şahıs her yerde aranıyor

Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemelerin ardından kaçan silahlı saldırganın kimliğinin tespit edilmesi ve yakalanması için geniş kapsamlı çalışma başlattı. Çevredeki iş yerlerine ait güvenlik kameralarını incelemeye alan emniyet güçleri, saldırganın yakalanması için operasyonlarını sürdürüyor.

Exit mobile version