Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında cumartesi günü saat 13.30’da Kocaeli Stadyumu’nda Konyaspor’u konuk edecek olan Kocaelispor’da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Körfez temsilcisinde teknik direktör Selçuk İnan, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak takımın son durumunu değerlendirdi.

“Her Maçı Kazanmak İstiyoruz”
Eyüpspor karşısında alınan galibiyetin ardından takımda morallerin yüksek olduğunu belirten Selçuk İnan, sahaya her zaman kazanma hedefiyle çıktıklarını söyledi. İnan, “Her maçı kazanmak istiyoruz. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bu maç da onlardan biri olacak. İnşallah kazanan taraf biz oluruz” ifadelerini kullandı.

“Konya Güçlü Bir Takım”
Rakipleri Konyaspor’un güçlü bir ekip olduğunu dile getiren Selçuk İnan, karşılaşmanın zorlu geçeceğini belirtti. İnan, “Konya güçlü bir takım. Hocaları yeni, devre arasında önemli takviyeler yaptılar. Oynadıkları oyunu her zaman skora çeviremeseler de iyi oyunlar oynadılar. Bireysel olarak yetenekli oyunculara sahipler. Biz kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde oynayacağız ve bu avantajı kullanmak istiyoruz” diye konuştu.

Sakat Oyuncuların Durumunu Açıkladı
Takımdaki sakat oyuncular hakkında da bilgi veren Selçuk İnan, bazı isimlerin dönüşünün yakın olduğunu ifade etti. İnan, “Takımda bazı sakatlıklar var. Muharrem Cinan bugün dönecek. Can Keleş yarın takımla çalışmalara başlayacak. Bruno Petkovic ve Jovanovic ise aramızda olmayacak. Haidara’nın sıkıntılı bir durumu var, ona da bakacağız. Susoho henüz tam olarak dönmedi. Eksiklerimiz var ama yarın itibarıyla daha netlik kazanacak” şeklinde konuştu.
