Sedat Peker’den Kocaeli’de binlerce aileye kurban yardımı

Sedat Peker, Kurban Bayramı öncesinde Kocaeli’nin İzmit ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere binlerce kurbanlık göndererek bu yıl da ülke genelinde geleneksel yardım organizasyonunu sürdürdü.

kurban

Sedat Peker, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesinde ülke genelindeki yardıma muhtaç aileleri unutmadı. Bayram dolayısıyla hazırlanan yardımlar kapsamında Kocaeli’nin İzmit ilçesine binlerce kurbanlık hayvan gönderildi.  Bu sabah saatlerinde Kocaeli’ye ulaşan kurbanlıklar, oluşturulan ekip aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere teslim alındı. Dağıtım işlemleri, yerel gönüllüler ve yardım gruplarının koordinasyonuyla gerçekleştirildi.

Sedat Peker’in geleneksel hale getirdiği bu yardım organizasyonunun, özellikle ekonomik zorluklar yaşayan aileler için bu yıl da büyük anlam taşıdığı ifade edildi.

Exit mobile version