Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sapık Cinayeti: Takıntılı olduğu kadını pompalı tüfekle öldürdü

Ankara’da cezaevinden izinle çıkan Muradiye Gökmen, kendisine saplantılı şekilde ilgi duyan A.Ş.A. tarafından 3 yaşındaki çocuğu önünde pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Ankara'da cezaevinden izinle çıkan Muradiye Gökmen, kendisine saplantılı şekilde ilgi

Olay, Ankara’nın Altındağ ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir aydır cezaevinde bulunan Muradiye Gökmen (35), 15 Ekim sabahı bulunduğu cezaevinden izne çıkarak çocuğunu almak için arkadaşının evine gitti. Gökmen’i bir süredir rahatsız eden ve kendisiyle evlenmesi için baskı yapan A.Ş.A. (52), Gökmen’i pompalı tüfekle önce darp edip ardından ateş açtı.

Çevredilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gökmen, sağlık ekiplerince kaldırıldığı Etlik Şehir Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Cinayette kullanılan silahı olay yerinde bırakan zanlı, aracıyla kaçtıktan sonra polis ekiplerince yakalanarak, tutuklandı.

pompallı

Şüpheli A.Ş.A.’nın, kasten yaralama, tehdit, hırsızlık ve kadına yönelik şiddet gibi çok sayıda suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Konya’nın Karapınar ilçesinde tır ile ticari taksinin çarpışması sonucu meydana
Sıradaki Haber Karapınar yolunda kaza: Tır ile ticari taksi çarpıştı, 1 yaralı