Program kapsamında Prof. Dr. Engin, “Bir Devrin Son Sultanı II. Abdülhamit” adlı eserinin imza gününü gerçekleştirdi. Katılımcılar, kitabı temin ederek Engin ile sohbet etme ve eser hakkında bilgi alma fırsatı buldu.
OSMANLI’NIN SON DÖNEMİ MASAYA YATIRILDI
İmza gününün ardından “Osmanlı Devleti’nin Son Dönemine Ait Altyapı ve Ulaşım Yatırımları” konulu söyleşi düzenlendi. Söyleşide Osmanlı Devleti’nin son dönemindeki altyapı ve ulaşım projeleri tarihsel perspektifle ele alındı. Katılımcılar, Yakın Çağ Osmanlı tarihi hakkında kapsamlı bilgiler edindi.
“BÖLGE İŞ DÜNYASI İÇİN ÖNEMLİ KAZANIM”
Körfez Ticaret Odası yetkilileri, aktardığı kıymetli bilgiler ve Yakın Çağ Osmanlı tarihi alanındaki nitelikli akademik çalışmaları dolayısıyla Prof. Dr. Vahdettin Engin’e teşekkür etti. Programın, bölge iş dünyası için önemli bir kazanım olduğu ifade edildi.

