Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aile Faciası:oğlunu ve kardeşini bıçaklayarak öldürdü

İstanbul Ümraniye’de cinnet geçiren Fatih Y. bilinmeyen bir nedenle tartıştığı 9 yaşındaki oğlu H.Y.Y. ile kardeşi Metin Y.’yi bıçaklayarak öldürdü.

İstanbul Ümraniye'de cinnet geçiren Fatih Y. bilinmeyen bir nedenle tartıştığı

9 Yaşındaki Oğluna Bıçakla Saldırdı

Dehşet veren olay, dün saat 21.00 sıralarında Atakent Mahallesi Güleryüz Sokak’ta bulunan bir apartmanda meydana geldi.

İddiaya göre sinir hastası olduğu öğrenilen Fatih Y., henüz bilinmeyen bir nedenle çocuklarıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren baba, 9 yaşındaki oğlu H.Y.Y.’ye bıçakla saldırdı. Büyük oğlu durumu aynı apartmanda yaşayan amcası Metin Y.’ye bildirerek yardım istedi.

 

oğlunu ve kardeşini bıçaklayarak öldürdü

KARDEŞİNİ DE BIÇAKLADI

Eve gelen Metin Y., olaya müdahale etmek isterken kardeşi Fatih Y. tarafından bıçaklandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Amca-yeğen olay yerinde hayatını kaybetti. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde H.Y.Y. ile Metin Y.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından cenazeler otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

aile faciası oğlunu ve kardeşini öldürdü

 

Yakalanıp Gözaltına Alındı

Olay sonrası kaçan Fatih Y., polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde D-100 kara yolunda meydana gelen trafik kazasında
Sıradaki Haber D-100’de otomobil ters döndü: sürücü yaralandı