Kocaeli İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Murat Bozkurt, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Jandarma Genel Komutanlığı emrine atanmasının ardından Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.
Yeni görev öncesi Vali Aktaş’la görüştü
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı görevini sürdüren J. Kd. Alb. Murat Bozkurt, kentteki görev sürecinin ardından Vali İlhami Aktaş ile bir araya geldi. Bozkurt’un ziyareti, yeni görev yeri öncesindeki veda ziyareti niteliği taşıdı. Valilik makamında gerçekleşen görüşmede Vali İlhami Aktaş ile bir süre değerlendirmelerde bulunan Bozkurt, görev süresi boyunca Kocaeli’de yürütülen çalışmalar ve kentteki görev süreci kapsamında Vali Aktaş ile görüş alışverişinde bulundu.
Aktaş’tan Bozkurt’a teşekkür
Vali İlhami Aktaş, Kocaeli İl Jandarma Komutanı Murat Bozkurt’a kentte görev yaptığı dönem boyunca gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür etti. Aktaş, Bozkurt’a Jandarma Genel Komutanlığı emrindeki yeni görevinde başarı dileklerini ileterek görevinde kolaylıklar diledi.
Bozkurt’tan Vali Aktaş’a teşekkür
Ziyaretin sonunda J. Kd. Alb. Murat Bozkurt da Vali İlhami Aktaş’a kabulü ve iyi dilekleri dolayısıyla teşekkürlerini sundu. Bozkurt, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı emrine atanmasının ardından Kocaeli’deki görevinden ayrılacak.

