MHP İzmit ve Kartepe ilçe kongrelerinde delegeler “yola devam” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Teşkilatı’nın "Kardeşlik Kalbimizde, Gelecek Aklımızda" temasıyla başlattığı ilçe kongre sürecinde bugün İzmit ve Kartepe ilçe başkanlıklarının yeni dönem yönetimleri belirlendi. Yoğun katılımla gerçekleşen kongrelerde sandık başına giden delegeler, mevcut başkanlara tam destek vererek güven tazeledi.

İşte detaylar…

MAVİ LİSTELERLE TEK ADAYLI SEÇİM: TÜREYEN VE ER GÜVEN OYU ALDI

Her iki ilçede de tek adayla gidilen seçimlerde birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı. Gerçekleştirilen oylamalar sonucunda İzmit İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Serdar Semih Türeyen, Kartepe İlçe Kongresi’nde ise Neşat Er delegelerin oylarıyla yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilerek güven tazeledi. Kongrelerde, teşkilatların yeni dönemde de sahadaki çalışmalarını artırarak sürdüreceği vurgulandı.

DİVAN BAŞKANLIKLARINI ÜST DÜZEY İSİMLER YÜRÜTTÜ

Kongrelerin sevk ve idaresinde partinin önemli isimleri görev aldı. İzmit İlçe Kongresi’nin divan başkanlığını MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı üstlenirken, Kartepe İlçe Kongresi’nde divan başkanlığı görevini Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Alper Kocaoğlu yürüttü.

MHP KOCAELİ’DE İLÇE KONGRE SÜRECİ YARIN TAMAMLANIYOR

MHP Kocaeli teşkilatlarının ilçe kongre maratonu yarın noktalanıyor. Gebze, Çayırova ve Darıca ilçe kongrelerinin de tamamlanmasıyla birlikte Kocaeli genelindeki tüm ilçe kongre süreçleri başarıyla sona ermiş olacak.

Exit mobile version