İşte Dilovası siyasetinde duygusal anların yaşandığı o anlamlı ziyaretin tüm detayları:
MHP HEYETİ DERNEK BİNASINDA ACILARI VE GURURU PAYLAŞTI
MHP Dilovası İlçe Başkanı Yusuf Turhan, ilçe yöneticileri ve Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Erol Tonbuloğlu ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette, şehit yakınları ve gaziler tarafından samimiyetle karşılandı. Dernek binasında sıcak bir atmosferde geçen buluşmada, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmanın her Türk vatandaşının asli görevi olduğuna vurgu yapıldı. MHP heyeti, şehit ailelerinin acılarını ve haklı gururlarını paylaşarak her zaman yanlarında olacaklarının sözünü verdi.
BAŞKAN TURHAN’DAN DEVLET BAHÇELİ’NİN HASSASİYETİNE VURGU
Ziyaret kapsamında konuklara hitaben anlamlı bir konuşma gerçekleştiren MHP Dilovası İlçe Başkanı Yusuf Turhan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin şehitlik makamına verdiği önemi hatırlattı. Başkan Turhan, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi, şehitlik makamı milletimizin gönlünde en yüce mertebelerden biridir. Şehitlerimiz; vatanımızın birliği, bayrağımızın onuru ve devletimizin bekası uğruna canlarını feda etmiş kahramanlarımızdır. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ise bizlere emanet edilmiş en kıymetli değerlerdir. Onların yanında olmak hepimizin görevidir” dedi.
MİLLİ DAYANIŞMA RUHU GÜÇLENEREK DEVAM ETMELİ
Konuşmasında birlik ve beraberlik ruhuna da ayrı bir parantez açan İlçe Başkanı Yusuf Turhan, toplumsal dayanışmanın harcında şehit ve gazilerin ödediği bedellerin yattığını belirtti. Milli dayanışmanın Kocaeli ve Türkiye genelinde güçlenerek devam etmesi temennisinde bulunan Turhan, vatanın bölünmez bütünlüğü çizgisinde kenetlenmenin önemine dikkat çekti. MHP heyetinin bu birleştirici mesajları, salondaki aileler ve gaziler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.
DERNEK YÖNETİMİNE VE BAŞKAN SALİH TÜRK’E TEŞEKKÜR
Programın sonunda, bu anlamlı buluşmanın gerçekleşmesinde ve geleneksel bayramlaşma kültürünün yaşatılmasında büyük emeği geçen Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze/Dilovası Bölge Başkanı Salih Türk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür edildi. MHP Dilovası İlçe Teşkilatı, tüm şehit ailelerine ve kahraman gazilere derin saygı, minnet ve şükran duygularını ifade ederek dernek binasından ayrıldı. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile taçlandı.

